মঙ্গলবার, ১৪ ফেব্রুয়ারী, ২০১৭

Gulvafslibning hos gulvdoktor til billig afslibning priser

Trappeslibning og pudsning af trapper laves ofte i forbindelse med afslibning af gulve. Som ved gulvafslibning kan trapper med trætrin afslibes og blive flotte som nye på ny.

Hvad koster en trappslibning

Trappeslibning er mere tidskrævende pr. kvadratmeter end gulvslibning, og derfor udregnes prisen pr. trappetrin og ikke pr. kvadratmeter. Der er vekslende teknikker til slibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner for det meste mellem:
  • Indre trapper
  • Hovedtrapper, bagtrapper og kældertrapper
  • Udendørs trappe
  • Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

Alle former trapper i træ kan tåle en afslibning. Den lille trappeforkant samt den vandrette trædeflade afslibes, og altså ikke Sidestykker, gerichter, gelænder og mellemstykker mm.

Afslibning af trappetrin

Invendige trapper er trapper i en typisk bolig, til eksempel lejlighed eller villa. Hvor derimod en trappegang er betegnelsen for trapper i en bygning med flere etager. Trapper, der forhen har været behandlet med fernis må renoveres med Specialmaskiner, rekvisitter og udstyr.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper iværksættes med en mindre slibemaskine, og efter helt samme fremgangsmåde som ved Gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af plankegulve og parketgulve:
  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Let slibning
  • Polering

Trapper afslibes 4 - 5 gange afhængig af slidfladen. Der startes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den nuværende overflade. Derefter afslibes der med finere og finere korn, indtil finishen er iorden.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver noget mere end en typisk afslibning af gulve. Det skyldes at der benyttes mindre slibemaskiner, med minimal støvsuge kapacitet. Efter slibningen støvsuges alle vandrette overflader, hvorfor mængden af støv vil bære næsten ingenting.
Skal en trappe efterbehandles?
Umiddelbart efter slibningen, må der udføres en behandling efter ønske. Her vil du kunne vælge imellem lud, lak, olie og for eksempel med hvidpigment. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er populære overfladeløsninger til ethvert hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på afslibning af trapper og trappeslibning afhænger af trappens kvalitet og størrelse samt hvilken overfladeløsning som vælges. Modtag billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

কোন মন্তব্য নেই:

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন