শনিবার, ১৮ ফেব্রুয়ারী, ২০১৭

Gulvafslibning hos gulvdoktor til billig afslibning priser

Trappeslibning og afslibning af trapper gennemføres normalt ved afslibning. Ligesom ved gulvafslibning kan trapper med trætrin afslibes og blive ligesom som nye påny.


Hvad er prisen på

Trappeslibning tager længere tid pr. kvm end afslibning af parketgulve og plankegulve, og derfor udregnes prisen pr. trappetrin og ikke pr. m2. Der anvendes vekslende processer til afslibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner ofte mellem:
  • Indre trapper
  • Bagtrapper og hovedtrapper
  • U trappe
  • Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

Alle typer trapper i træ kan tåle en afslibning. Trappeforkanten samt den horisontale trædeflade afslibes, og altså ikke Sidestykker, gerichter, gelænder og mellemstykker med mere.

Afslibning af trappetrin

En indvendig trappe er trapper i et hjem, for eksempel villa eller lejlighed. Hvor til gengæld en trappeopgang er betegnelsen for trapper i en bygning med flere etager. Trapper, der forhen har været behandlet med fernis må renoveres med specialmaskiner, udstyr og rekvisitter.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper udføres med en mindre slibemaskine, og efter helt samme principper som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af bræddegulve:
  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Let slibning
  • Polering
Trætrapper afslibes 4 - 5 gange afhængig af trædefladen. Der startes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den aktuelle efterbehandling. Herpå afslibes der med finere og finere sklibekorn, indtil finishen er okay.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver meget end en almen slibning. Det skyldes at der bruges små håndholdte slibemaskiner, med indsnævret sugekapacitet. Efter afslibningen støvsuges alle vandrette overflader, hvorfor støvmængden vil bære ganske lidt.
Må en trappe behandles?
Umiddelbart efter trappeslibningen, må der behandles med en overfladebehandling. Her vil du kunne vælge imellem lud, olie, lak med for eksempel hvidpigment. Hvid lak, hvid olie og hvid lud er afholdte løsninger til enhver bolig. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på http://gulvdoktor.dk/ og afslibning af trapper afhænger af trappens størrelse og egenskab samt hvilken løsning der udvælges. Vi har altid billig afslibning af trappetrin og trapper samt kort ventetid.

কোন মন্তব্য নেই:

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন